S’acosta una de les festivitats més assenyalades en el calendario i no és altra que Sant Joan. D’aquí un parell de setmanes, els carrers tornaran a omplir-se de gent, de riures, de música i de goig durant una de les nits més màgiques de l’any.

Aquesta festa té un orígen pagà i commemora el solstici d’estiu. Tradicionalment, el 23 de junt a la tarda a Barcelona, la Flama del Canigó arriba a la plaça Sant Jaume i els representants de cada barri prenen el foc que donarà llum a les fogueres de tota la ciutat.

D’aquesta manera s’inicien les festes als carrers i les places, els sopars, els espectacles pirotècnics, els balls i la diversió. I seguint aquesta festivitat, no podien faltar les tradicions gastronòmiques, com la coca de Sant Joan.

A Pastisseria La Palma elaborem coques de tot tipus per aquest esdeveniment, entre les que pots escollir que siguin de brioix o de pasta de full. Entre els ingredients que utilitzem, pots gaudir de fruita confitada i pinyols, que és més tradicional, o optar per escollir-la de crema, cabell d’àngel, nata, xocolata o llardons.

A més, a Pastisseria La Palma també elaborem coques per celíacs i diabètics perque ningú es quedi sense tastar les delicioses coques de Sant Joan.

Si el que vols es gaudir d’aquesta nit màgica, deixa’ns que cuinem nosaltres i tu només preocupa’t de passar-ho bé. Comptem amb un servei de càtering perque puguis viure al màxim la festa.

Escull entre els nostres menús seleccionats o demana’ns el que necessitis perque ho fem a mesura. Podem adaptar-nos a qualsevol tipus de situació i elaboració especial (persones vegetarianes, celíaques, diabètiques, etc.)

A la revetlla de Sant Joan gaudeix del teu sopar i la teva coca i passa un dels moments més inoblidables de l’any.

Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites més informació.