Coques per la revetlla de Sant Joan

//Coques per la revetlla de Sant Joan

S’acosta una de les festivitats més assenyalades en el calendario i no és altra que Sant Joan. D’aquí un parell de setmanes, els carrers tornaran a omplir-se de gent, de riures, de música i de goig durant una de les nits més màgiques de l’any.

Aquesta festa té un orígen pagà i commemora el solstici d’estiu. Tradicionalment, el 23 de junt a la tarda a Barcelona, la Flama del Canigó arriba a la plaça Sant Jaume i els representants de cada barri prenen el foc que donarà llum a les fogueres de tota la ciutat.

D’aquesta manera s’inicien les festes als carrers i les places, els sopars, els espectacles pirotècnics, els balls i la diversió. I seguint aquesta festivitat, no podien faltar les tradicions gastronòmiques, com la coca de Sant Joan.

A Pastisseria La Palma elaborem coques de tot tipus per aquest esdeveniment, entre les que pots escollir que siguin de brioix o de pasta de full. Entre els ingredients que utilitzem, pots gaudir de fruita confitada i pinyols, que és més tradicional, o optar per escollir-la de crema, cabell d’àngel, nata, xocolata o llardons.

A més, a Pastisseria La Palma també elaborem coques per celíacs i diabètics perque ningú es quedi sense tastar les delicioses coques de Sant Joan.

Si el que vols es gaudir d’aquesta nit màgica, deixa’ns que cuinem nosaltres i tu només preocupa’t de passar-ho bé. Comptem amb un servei de càtering perque puguis viure al màxim la festa.

Escull entre els nostres menús seleccionats o demana’ns el que necessitis perque ho fem a mesura. Podem adaptar-nos a qualsevol tipus de situació i elaboració especial (persones vegetarianes, celíaques, diabètiques, etc.)

A la revetlla de Sant Joan gaudeix del teu sopar i la teva coca i passa un dels moments més inoblidables de l’any.

Posa’t en contacte amb nosaltres si necessites més informació.

LA NOSTRA BOTIGA ROMANDRÀ TANCADA DEL 30 DE JULIOL AL 27 D'AGOST PER VACANCES.

NUESTRO ESTABLECIMIENTO PERMANECERÁ CERRADO DEL 30 DE JULIO AL 27 DE AGOSTO POR VACACIONES.
close-link