Des de 1922

Pastisseria La Palma és una pastisseria familiar en la qual s’elaboren cada dia productes de qualitat i garantia. Un establiment que ja és un emblema al Barri del Clot i una de les pastisseries artesanes més grans de Barcelona.

Al nostre obrador fusionem el mestratge i la tradició de la nostra professió, amb les noves tecnologies que ens permeten complir amb els rigorosos controls sanitaris.

En els nostres prestatges i aparadors trobaràs gran varietat de pastisseria dolça i salada (pastissos, pastissos mousse, pastes de té, lioneses, canapès, etc.) i un espai pels xocolaters: bombons artesans.

A més, elaborem tots els productes típics de temporada i per a dies assenyalats: tortell de Reis, bunyols de Quaresma, mones i ous de Pasqua, coques de Sant Joan, panellets, torrons, etc.

Als últims anys, hem fet un pas per portar les nostres creacions més enllà, engegant el servei de càtering.

Posem a la teva disposició gran varietat de delícies dolces i salades en formats mini i individuals, ideals per a esdeveniments professionals i festes de tot tipus.

Pastelería La Palma

    • Obrador propi.
    • Elaboració diària
    • Gran varietat en xocolateria i pastisseria
    • Obrim tots els dies de l’any (excepte les vacances del mes d’Agost)

La nostra pastisseria gaudeix d’una llarga història familiar i actualment està regentada per la tercera generació de pastissers.

La pastisseria es va engegar amb en Ramon i l’Elvira l’any 1922. L’activitat va continuar de la mà del Ramon i l’Agustí, els fills del matrimoni. I actualment, està dirigida pels fills d’en Ramon, amb en Ramon Pérez (el tercer Ramon de la família) com a mestre pastisser.

A la tenda, atenent als clients de tota la vida i també als nous veïns del barri, es troben l’Elvira, la Montserrat i la Pilar.