Pastisseria artesana i Càterings – Barcelona

PASTISSERIA LA PALMA – DES DE 1922

Pastisseria La Palma és una pastisseria familiar on s’elaboren cada dia productes de qualitat i garantia. Un establiment que ja és tot un emblema al Barri del Clot i una de les pastisseries artesanes més grans de Barcelona.

Al nostre obrador fusionem el mestratge i la tradició de la nostra professió, amb les noves tecnologies que ens permeten complir amb els rigorosos controls sanitaris.

VARIETAT

Als nostres prestatges i mostradors trobaràs gran varietat de pastisseria dolça i salada (pastissos, pastissos mousse, pastes de te, lioneses, canapès, etc.) i un espai per als xocolaters: bombons artesans.

PRODUCTES DE TEMPORADA

A més a més, elaborem tots els productes típics de temporada i per dies assenyalats: tortell de Reis, bunyols de Quaresma, mones i ous de Pasqua, coques de San Joan, panellets, turrons, etc.

SERVEI DE CÀTERING

En els darrers anys, hem portat les nostres creacions més enllà, posant en marxa el servei de càtering. T’ajudem a elaborar el menú per al teu càtering, personalitzant-lo al teu gust.

La nostra pastisseria gaudeix d’una llarga història familiar i actualment està regentada per la tercera generació de la família.

La pastisseria es va posar en marxa amb Ramón i Elvira el 1922. L’activitat va continuar de la mà de Ramón i Agustí, els fills del matrimoni. I actualment, està dirigida pels fills de Ramón, amb Ramón Pérez (el tercer Ramón de la família) com a mestre pastisser.

A la botiga, atenent els clients de tota la vida i també els nous veïns del barri, es troben l’Elvira, la Montserrat i la Pilar.

  • Obrador propi

  • Elaboració diària

  • Gran varietat en xocolateria i pastisseria

  • Obert tots els dies de l’any