Si hi ha un dolç que caracteritza el mes de juny és, sens dubte, la Coca de Sant Joan. El nostre obrador ja està sortint de diferents coques artesanals als clients. Però, en especial, aquest any ens fa molta il·lusió anunciar que hem rescatat la recepta original de l’avi Ramon i l’àvia Elvira.

En commemoració del centenari que estem celebrant, hem volgut retre homenatge als fundadors de Pastisseria La Palma tornant a oferir les postres tal com ells ho enfornaven, sense afegides ni concessions.

Vuelve la Coca de Sant Joan original para celebrar el centenario

Vols provar-ho? Ja pots posar-te en contacte amb nosaltres per fer la reserva. I, si ets tan llaminer com nosaltres i no vols esperar Sant Joan per provar-ho, vine a visitar-nos o fes la teva comanda mitjançant la nostra botiga online.

Coques de Sant Joan per a tots els gustos

Sobre gustos –com diu el refrany– no hi ha res escrit. La nostra experiència ens diu que cadascú té una relació diferent i personal amb el dolç. Per part nostra, no volem oblidar-nos de ningú. I ho demostrem amb coques de Sant Joan per a tots els gustos.

A més de la recepta original pel centenari, posem a disposició dels nostres clients els gustos següents:

  • Fruita confitada
  • Fruita confitada i nata
  • Cabell d’àngel
  • Chicharrones
  • Crema
  • Xocolata

Seguint la tradició, la massa és tipus brioix però també les oferim amb massa pasta de full per a aquells que prefereixen el toc cruixent.

Sigui que celebris la festivitat o no -de l’origen de la qual t’expliquem més a l’article del nostre bloc “Quin és l’origen de la Coca de Sant Joan?”, aprofita l’ocasió de l’any per gaudir d’aquestes delícies tradicionals que no estan disponibles altres dates.

Gaudeix-la amb família, amics, companys de feina o sol, però no perdis l’oportunitat de degustar la Coca de Sant Joan la recepta de la qual té 100 anys.

Contacte