Tanquem el 2021 molt satisfets amb el treball realitzat a Pastisseria La Palma. Els reptes que han comportat les restriccions per culpa de la pandèmia s’han superat amb nota. I gran part de l’èxit te’l devem a tu, client, que segueixes confiant en els nostres pastissos i dolços.

Però el sector pastisser en general, i Pastisseria La Palma en particular, no deixa de posar-se objectius per seguir millorant i pensant en la teva satisfacció. ¿Vols conèixer-los? Continua llegint les següents línies per no perdre detall.

3 propòsits per 2022 de pastissers experts

Ara més que mai, la pastisseria està associada a la nutrició. Cada cop som més conscients de la necessitat de cuidar del nostre cos mitjançant els aliments que ingerim. Però també som coneixedors de que la dieta saludable no està regida per receptes soses i que prescindeixen del dolç. Els capritxos poden ser saludables.

Tenint això en compte, pensem que es molt important seguir investigant en:

Retos del sector pastelero para 2022

1. Incloure més receptes sense al·lergògens, aptes per vegetarians o vegans i diabètics.

En general, que poden ser personalitzades al gust i les preferències del client. Perquè el plaer no ha d’estar confrontat amb la nostra salut. Aquesta no és una proposta nova, estrictament parlant. Ja hi portem temps treballant. Per això, pots trobar aquestes receptes al nostre web. Però sempre hi ha marge de millora i volem superar-nos.

2. Unir el passat i el present.

Si ets client nostre, saps la importància que donem a conservar la tradició. Comptem amb receptes centenàries que han sigut perfeccionades al llarg del temps. I no hi volem renunciar, perquè els pastissos a Barcelona són diferents als de qualsevol lloc. Tot i així estem oberts a incloure receptes pastisseres d’altres orígens. De moment, ja hem començat amb el carrot cake i el pink velvet, disponibles a la nostra tenda online.

3. Millorar la connectivitat mitjançant la tecnologia.

En temps de pandèmia més que mai s’ha vist reforçada la nostra aposta per mantenir-nos en continu contacte amb els nostres clientes per mitjans electrònics. El nostre web serveix de pont per informar sobre nous productes o receptes de temporada i altres informacions d’interès. Tenim el propòsit de seguir treballant per a que el nostre lloc web faciliti les teves comandes i resolgui els teus dubtes.

Estem desitjant començar el 2022, un any en el que volem seguir creixent com pastissers per als nostres clients.

Contacta’ns per reservar els teus dolços preferits.

Contacte