Ets dels que espera fins a l’1 de novembre per menjar els panellets el dia que mana la tradició o no et pots resistir a tastar-los abans? A Pastisseria La Palma som incapaços d’aguantar i els nostres obradors ja funcionen a plena marxa en l’elaboració de panellets.

Per això, ja els pots demanar a través de la nostra botiga online i si tens alguna petició específica, també la pots fer a través d’aquesta pàgina web omplint el formulari.

¿A qué esperas para probar los panellets tradicionales de Barcelona?

Fer panellets a casa vs comprar-los en una pastisseria

Tot i que moltes famílies gaudeixen d’amassar-los a casa, hi ha diverses raons per les quals per a moltes persones és preferible comprar-los en una pastisseria tradicional.

D’una banda, la manca de temps en què vivim a la nostra societat. No ens enganyem: el ritme frenètic de la pròpia rutina fa que moltes vegades no li puguem dedicar un interval de temps llarg a la rebosteria. Al cap ia la fi, per seguir al peu de la lletra cada pas per aconseguir panellets perfectes calen diverses hores.

D’altra banda, quan apostes per un producte realitzat a mans d’experts pastissers, és un encert garantit. Si vols anar sobre terreny segur i oferir a la resta de convidats la delícia tardorenca dels Països Catalans, aquesta és la millor opció.

A més, avui dia són molt comunes les al·lèrgies, intoleràncies i malalties com la diabetis. Si confieu en Pastisseria La Palma per triar l’assortiment, podeu personalitzar-lo d’acord amb les necessitats específiques de cadascú.

Per conèixer més sobre la història del panellet, t’animem a llegir aquest article del nostre bloc: “Panellets i moniatos, el tàndem més dolç de la tardor”.

Ja tenim preparats panellets de pinyons, de cafè, de coco, vainilla, maduixa, canyella, codonyat, xocolata i llimona. Se’t fa la boca aigua? Fes ja la teva comanda i no et quedis sense ells.

Contacte