Moltes vegades associem la paraula càtering a esdeveniments importants. Però no parlarem d’això. El que volem explicar-li és per què cada vegada són més les persones que decideixen contractar serveis de càtering a Barcelona en el seu dia a dia.

El càtering és clau a la vida moderna

No descobrim res si li diem que en l’actualitat tot ha canviat. Cada vegada disposem de menys temps i les nostres prioritats ara són diferents. Però sí seguim necessitant el mateix: menjar bé i aprofitar aquesta estona per estar amb els nostres, ja que suposa un dels moments clau a l’hora de relacionar-nos.

Molts s’han adonat dels avantatges de sol·licitar càtering i ja el tenen com a hàbit per les següents raons:

Por qué pedir catering en Barcelona

1- S’oblida de cuinar. Siguem realistes, no tots gaudim d’estar darrere els fogons dia sí, dia també. Per què? Un dels motius és la manca de temps. Sovint, dinem al lloc de treball o tenim una estona tan curta que només ens dóna per menjar alguna cosa prèviament preparada i sortir corrent de nou. Això vol dir que hem de matinar molt per cuinar, el que suposa una càrrega extra a la nostra rutina ajustada. A més, si no cuinem tampoc embrutem i ens estalviem tot aquest temps.

2- És una opció boníssima quan hi ha convidats. Ja no ha de passar nervis pensant el menú, esperant que tot quedi bo i amb bona presentació. Si fan la feina per vostè amb la garantia que serà apetitós, variat i saludable, la seva ocupació és la de gaudir al costat de la resta de comensals i res més.

Tots volem fer més senzilla la vida i aquests suggeriments poden ajudar-li a aconseguir-ho. A Pastisseria La Palma sabem bé la importància del càtering a Barcelona. Per això, prepararem safates salades i dolces en infinitat de sabors per a tots els gustos.

Si vol saber més sobre les nostres safates poseu-vos en contacte amb nosaltres o faci la seva comanda a la nostra botiga online.

Contacto