Mentre que fa uns anys compràvem els aliments a les diferents botigues del barri, ara és més comú centralitzar les compres als supermercats o hipermercats, els quals ofereixen cada vegada una gamma més àmplia de productes i introdueixen novetats cada setmana. A continuació t’expliquem per què, en canvi, moltes persones aprecien comprar rebosteria artesana i valoren els nostres pastissos a Barcelona.

Pastissos artesans vs pastissos industrials

Començant pel producte, és imprescindible parlar dels ingredients. Els pastissos industrials abusen dels conservants per no fer-se malbé ràpidament, però aquests disminueixen la potència dels sabors naturals i fan que el producte quedi insípid. Per compensar-ho, afegeixen saboritzants potenciadors de les aromes. Aquests additius són, a més, perjudicials per a la salut. També afegeixen greixos, olis i una gran quantitat de sucres. Per contra, els pastissos artesans utilitzen ingredients naturals i són més sans, a més de respectar la recepta original, i permeten que els sabors naturals siguin els protagonistes.

tartas-barcelona-artesania-y-tradicion

A més, els pastissos industrials són menys variats, ja que la producció és per a un públic molt gran. En canvi, els artesans estan fets a prop teu i utilitzen productes autòctons, amb especialitats per a les festivitats pròpies de la regió, per no perdre la tradició.

I, per a les celebracions especials, fins i tot pots personalitzar el teu pastís amb foto o algun missatge escrit en la seva coberta, cosa totalment impensable en la rebosteria industrial.

A Pastisseria La Palma pots gaudir de les millors pastissos a Barcelona, ​​i altres delícies de al rebosteria. Dóna’t el gust i prova les nostres pastissos de poma, pasta de full de fruites, empordanesa de fruits secs, així com tortells de crema, cabell i massapà. També pots escollir altres pastissos: massini, pastís cremat, selva negra o mousses. Una gran varietat per adaptar-se a cada paladar.

Posa’t en contacte amb nosaltres per realitzar la teva comanda o sol·licitar més informació.

Contacte