El 2022 no és un any qualsevol; és una data rodona on Pastisseria La Palma compleix 100 anys.

Els aniversaris sempre ens fan recordar les nostres arrels. Aquell matrimoni que van formar Ramón i Elvira va decidir obrir una pastisseria al barri del Clot el 1922. Poc imaginarien llavors que el negoci familiar passaria de generació en generació fins a la 3a i 4a, que actualment treballa unida.

Ens enorgulleix haver estat al servei dels nostres veïns del barri tota la vida ia vosaltres us devem el nostre èxit: ocupar-nos de la professió que més ens agrada al costat de les persones que més estimem.

Com que no es compleixen 100 anys cada dia, hem decidit celebrar-ho amb tots els luxes.

Així celebrem els 100 anys de Pastisseria La Palma

Qualsevol celebració és millor amb un bon pastís i dolços. I no serà diferent en el nostre cas. Per això, la nostra manera de commemorar l’èxit a través del temps és elaborant dolços únics.

Per exemple, qui no recorda les havaneres de coco, el patufet de nata, les estrelles o el cornet de crema? Aquestes delícies han format part del nostre servei en algun moment de la nostra història i ens fa molta il·lusió apropar-les de nou als clients.

Pastisseria La Palma cumple 100 años

Però no tot és mirar el passat; també hi ha noves propostes dolces. La Laura ha creat una nova recepta espectacular, on la protagonista és la poma de la nostra terra i es barreja amb els sabors clàssics de la confiteria barcelonina.

De fet, hem preparat una selecció de productes especials perquè celebris amb nosaltres els 100 anys d’història de Pastisseria La Palma.

I encara hi ha més. Durant aquest any celebrarem diferents actes, dels quals et mantindrem al dia en aquest bloc. Aquests esdeveniments es faran en col·laboració amb el Banc d’Aliments i la Creu Roja.

Gràcies per confiar en nosaltres. La nostra forma d’agrair-te’l és continuar al teu servei a la nostra pastisseria física, botiga online o en aquest botó de contacte.

Contacte