Ja pots fer la teva comanda d’orxata artesanal a domicili a Pastisseria La Palma de Barcelona. També pots passar-te per la nostra botiga a recollir-la.

Aquesta beguda està molt associada a l’estiu, però quant saps sobre ella? Al llarg d’aquest article destapem algunes coses que potser no coneixies sobre l’orxata.

Curiositats i preguntes freqüents sobre l’orxata artesanal

La llegenda sobre els orígens de l’orxata

D’acord amb la tradició, l’orxata deu el seu nom a el rei d’Aragó Jaume I. Quan una jove li va donar a provar aquesta beguda de base amb xufa, li va dir: “Això no és llet! Això és or, xata! “.

Tot i que no hi ha seguretat que aquest fet es donés, no existeix cap tipus de dubte sobre que aquesta beguda s’associa a València ja que és on es conrea la major part de xufa.

Horchata artesanal a domicilio en Barcelona

Poden beure orxata els nadons?

Sempre i quan el nadó hagi superat l’any de vida, l’orxata és apta per a ells. Sobretot quan està lliure de sucre, l’orxata és una beguda molt saludable. No conté estimulants naturals. En canvi, està plena de vitamines, minerals i omega 9, molt favorables per a la salut.

Quin és el preu de l’orxata artesanal de Pastisseria La Palma?

En general, el preu de l’orxata artesanal es defineix en el preu per litre. En Pastisseria La Palma, només utilitzem matèria primera d’alta qualitat. Com a conseqüència, en la nostra botiga online pots trobar l’orxata a 5,25 € per litre.

És clar que una orxata industrial pot aconseguir-se a menor preu, però ni tan sols la considerem la mateixa beguda. Existeixen moltes diferències entre les dues begudes, com t’expliquem a l’article del nostre blog “Orxata artesana, la millor beguda de l’estiu“.

Si vols fer reserva de la millor orxata artesanal de Barcelona, ​​contacta’ns.

Contacte