L’estiu ja ha arribat i amb ell la beguda més refrescant i saludable: l’orxata artesana de Pastisseria La Palma.

Inaugurem la temporada amb la nostra recepta tradicional, que és apta per a vegans i vegetarians, ja que tots els seus ingredients són d’origen vegetal. Molts decideixen utilitzar-la com a substitut de la llet.

Sabies que a més de saborosa és molt beneficiosa per a la salut? A continuació t’expliquem més detalls sobre el seu valor nutricional.

Horchata artesana, la mejor bebida del verano

Diferències entre orxates comercials i l’autèntica orxata artesana

Amb un sol glop es percep amb claredat el diferent del gust original de l’orxata i el seu gust a xufa, a diferència de les begudes comercialitzades que es venen en els supermercats. Aquestes últimes tenen una baixa proporció de xufa i contenen additius.

En canvi, l’orxata artesana és molt rica en minerals, vitamines, conté hidrats de carboni senzills (el que la fa energètica) i no produeix al·lèrgies. Gràcies a les seves propietats, es regulen l’estrès, l’anèmia i el cansament. També prevé de lesions i rampes a aquells que practiquen esport.

Un altre aspecte que particularitza a l’orxata és que o bé es pot prendre directament o usar-se com a ingredient de receptes més elaborades, com en còctels: ponx d’orxata, xufa bugada, ronchata … Es poden crear tantes receptes úniques com imaginació tinguis!

Sents que se’t fa la boca aigua? A la botiga en línia de Pastisseria La Palma pots fer la teva comanda de la nostra orxata artesana i rebre-la abans de 24h. Per poc més de 5 euros gaudeix d’un litre d’orxata artesana d’una de les pastisseries amb més tradició de Barcelona.

No oblidis que si vols fer un requeriment especial o tens dubtes sobre la seva composició, pots posar-te en contacte amb nosaltres i resoldrem tots els teus dubtes.

Contacto