Les estacions estivals no són l’única cosa que arriba aquests mesos, sinó que també s’apropen esdeveniments i casaments, en els quals és especialmente important comptar amb un bon catering que deixi a tots els convidats sorpresos. A Pastisseria La Palma disposem d’un servei de càtering amb molts productes variats. En el següent article li expliquem tot el que necessita saber sobre això.

Catering per a casaments i esdeveniments de Pastisseria La Palma

Sabem l’important que és escollir un càtering per a casaments i esdeveniments que ofereixi tot el que desitja per a la seva celebració. Que les taules estiguin ben preparades i a punt és una cosa fonamental a l’hora de preparar qualsevol tipus d’esdeveniment, ja que és on els convidats es reuneixen després de la solemnitat d’una cerimònia.

A Pastisseria La Palma li oferim infinitat de productes de la màxima qualitat per als seus casaments i esdeveniments, elaborats artesanalment i amb la màxima cura perquè la perfecció sigui l’estendard principal de la seva celebració.

càterings per casaments i esdeveniments

Entre els nostres productes especials per a catering oferim menús especials per intolerants, al·lèrgics o persones vegetarianes i veganes. D’aquesta manera pot assegurar-se que tothom gaudirà d’un mos exquisit, independentment de les preferències.

A més, tenim en compte quan celebraràs el teu esdeveniment i en quines condicions. D’aquesta manera cuidem els productes al detall i oferim solucions per als possibles inconvenients que puguin sorgir sobre la marxa.

I no només això, sinó que també oferim productes que també agradin als més petits i que la celebració sigui completament perfecta en tots els sentits.

Podeu veure les nostres elaboracions per càterings entrant a la nostra botiga online.

Si, per contra, vol més informació al respecte de tot el que li oferim, pot posar-se en contacte amb nosaltres.

Contacte