La tradició dicta que cada padrí regali el seu fillol una Mona de Pascua fins complir els 12 anys. Aquest any, fins i tot amb les circumstàncies difícils i extranyes, no té per què ser diferent.

A la Pastisseria La Palma posem a disposició dels nostres clients l’entrega a domicili. Podeu fer la vostra reserva mitjançant la compra en línia. Nosaltres ens sumem d’aquesta forma a la campanya “Cap nen sense mona”, proposta del Gremi de Pastissers.

No et quedis sense la teva mona!

Preguntes freqüents sobre la Mona de Pascua

Quins ingredients porta aquest dolç tan tradicional?

La recepta primària és a base de brioix. Es coneix de la seva existència des del segle XV i per aquells temps no contenia xocolata. La xocolata es va incorporar després de la importació de cacau de les Amèriques i per aquest fet es caracteritza pel seu color marró fosc. I com ens alegrem que fos així!

Mona de pasci

Per què la Mona va acompanyada d’ous?

Els ous simbolitzen la fertilitat, la vida i la primavera. Els conills també tenen un significat similar.

D’on ve la paraula Mona?

El seu origen prové de l’àrab, concretament de la paraula munna. Aquest era un dolç morisc que es regalava als senyors. Després de l’era cristiana, es va lligar el seu simbolisme amb la Pasqua i se li va atorgar també un significat religiós.

Per què són tan bones les Mones de Pastisseria La Palma?

Perquè les fem amb tot el nostre amor i dedicació … I també perquè provenim de diverses generacions de mestres pastissers … Aviat es compliran 100 anys des de l’obertura de la Palma!

A més del seu sabor deliciós, tant els nens com els adults gaudeixen moltíssim de la Mona de Pasqua pels encantadors dissenys per a tots els gustos. Fes un cop d’ull als nostres i fes la teva comanda.

Contacte