Pastisseria La Palma presenta les seves postres per a la Diada, una data assenyalada al calendari català.

En aquesta ocasió, hem apostat per una base de pa de pessic d’ametlla. Està farcida d’una crema de llimona i tires de maduixa per sobre. Un maridatge de sabors perfectes que representa a la perfecció els colors de la Senyera: groc i vermell.

Pastís de la Diada, unes postres amb història

D’acord al que explica la història, el primer pastís de la Diada es va presentar al molt honorable President de la Generalitat a l’exili, Josep Tarradelles.

Les primeres postres fetes especialment per a l’ocasió es van dur fins Saint Martin-le-Beau (França) -lloc on residia- el dia 8 de setembre de 1977 de part del Gremi de Pastisseria de Barcelona.

Tan sols unes setmanes després, el que va ser president de la Generalitat, tornaria a Catalunya després de 38 anys a l’exili.

¿Ya tienes postre para la diada?

La Senyera, imatge protagonista de les postres per la Diada

La Senyera és el símbol més cridaner de les postres per ser la bandera que representa Catalunya. Està composta per 4 franges vermelles horitzontals sobre fons groc.

Però, a més del pastís de la Diada ampliat les petites delícies.

Per exemple, galetes decorades amb la forma i els colors de la barretina. Per si no ho sabies, la barretina és el barret masculí tradicional de la comunitat de Catalunya de color vermell i negre, en forma de bossa amb l’extrem caigut cap a un costat.

També posem a la seva disposició galetes amb la forma de la comunitat catalana.

Sigui quina sigui l’elecció que més li agradi per postres per la Diada, contacti amb Pastisseria La Palma i faci la seva reserva. Recordi que també pot fer-ho per mitjà de la nostra botiga online.

Contacte