Ja en el mes de juny només se’ns ve una cosa al cap: les coques de Sant Joan que tant ens agrada elaborar a Pastisseria La Palma. Segur que hi ha detalls d’aquest ric dolç tan típic de la nostra gastronomia que encara no coneixes, per la qual cosa dedicarem les següents línies a parlar una mica sobre ell.

Les coques de Sant Joan de Pastisseria La Palma

No cal dir que les coques de Sant Joan són de les més populars de Catalunya. La més coneguda és la que es fa amb pinyons, llardons o fruita confitada. A més, també les podem trobar farcides de crema, nata, xocolata o de massapà.

Hi ha una gran varietat pel que fa a les coques de Sant Joan. Com hem comentat, els ingredients que les formen poden ser variats i en algunes zones dels països catalans varien. Per exemple, al territori Alacantí hi ha una coca amb el mateix nom, però que està feta de verdures i tonyina. A Menorca es diu coca bamba i s’elabora de diferent manera, amb una pasta més elevada i compacta.

coques de sant joan

Si vols gaudir d’unes coques de Sant Joan úniques, ja pots encarregar-la a la nostra Pastisseria La Palma. Realitzem l’elaboració de forma tradicional i afegint els ingredients que més t’agraden perquè puguis gaudir d’una nit única en companyia dels teus.

A més, si necessites un servei de càtering, també podem ajudar-te. Pots triar entre infinitat de productes dolços i salats perquè la teva nit sigui absolutament perfecta.

Recorda que per a conservar les coques, amb la calor, és recomanable guardar-les a la nevera, sobretot si estan farcides de crema, nata o xocolata.

Vine a Pastisseria La Palma i encarrega ja la teva coca de Sant Joan.

Contacte