Vols comprar postres pels teus convidats però un dels comensals és diabètic i no saps que oferir-li? Algunes persones associen la diabetis amb la prohibició de menjar dolços o pastissos. Però, és això cert? En aquest article t’ampliarem l’informació que et pot treure d’un compromís sobre aquest tema.

Quins dolços per diabètics pots comprar

És important esclarir que cada pacient té unes necessitats diferents i ha de seguir les recomanacions del seu endocrí, però fonamentalment existeixen dos tipus de diabetis amb causes, tractaments i solucions diferents.

Diabetis tipus 1: És habitual que els afectats siguin nens i persones joves amb hàbits d’alimentació i esport saludables. Els diabètics tipus 1 necessiten administrar-se insulina abans de cada àpat que inclogui hidrats de carboni (o sucres).

dulces para diabéticos

Independentment de si els hidrats de carboni són de lenta absorció (com la que es troba a les patates, farines i cereals integrals, etc) o de ràpida absorció (sucre, fruita, mel, etc), el procediment serà el mateix: injectar-se la dosi justa d’insulina per tal que el seu cos processi l’aliment. Per tant, els diabètics tipus 1 poden menjar tota classe de postres i no necessiten productes específics per ells.

Diabetis tipus 2: Afecta a persones d’edat avançada i a persones amb sobrepès, en general. En aquest cas sí es vital apostar pels carbohidrats (o sucres) de lenta absorció i substituir el sucre de la dieta per edulcorants que aportin la dolçor sense tenir influència en l’índex glucèmic. A Pastisseria La Palma oferim diferents alternatives elaborades sense sucre i totalment aptes per diabètics tipus 2.

Com hem vist, existeixen dolços per diabètics i diverses opcions pels teus convidats. Les proves i ens dones la teva opinió? Contacta’ns perquè et donem més informació sobre les nostres solucions a aquesta i altres intoleràncies comuns.

Contacte