Conservar els dolços a l’estiu pot convertir-se en un autèntic malson, sobretot si no sabem bé les temperatures a les que han d’estar alguns tan delicats com la xocolata o la crema. Per això, en l’article que ens ocupa et donarem alguns consells sobre com conservar els dolços en els mesos d’estiu.

Xocolata, crema i nata, els dolços per excel·lència

Conservar la xocolata no és tan difícil si realment saps com. Cal que estigui a una temperatura entre 14 i 18ºC i que la humitat no sigui superior al 60%. A l’estiu tot això canvia a causa de les altes temperatures. Quan volem conservar la xocolata a casa, el millor és que busquem un lloc de la cuina fresc i sec. Un rebost és un bon lloc, si està allunyat dels fogons, encara que és probable que haguem de ficar-lo a la nevera si no és així.

Els dolços amb crema, d’altra banda, també s’han de conservar en un lloc fresc. La crema tendeix a baixar i a no saber bé si no es conserva correctament. Per això, la nevera és el millor lloc on podem conservar els dolços amb crema durant més temps.

La nata, d’altra banda, també és un dolç delicat. Val a dir que els dolços amb nata fora de la nevera no aguanten massa, de manera que és recomanable menjar-los com més aviat o l’endemà a molt tard, sempre que estiguin a la nevera. Si no és així, la nata es baixaria i estaria en mal estat.

A Pastisseria La Palma som professionals artesans amb llargs anys d’experiència en l’elaboració de tot tipus de dolços. Per això, si necessita consell pot preguntar al nostre establiment o posar-se en contacte amb nosaltres per informar-se.

Contacte