Seguim immersos en la crisi del coronavirus. Des de Pastisseria La Palma creiem que aquesta època posa en valor la importància del servei de menjar a domicili i les opcions de càtering a Barcelona. Per què són ara més necessàries que mai?

Encara està prohibida l’entrada als salons de restaurants. Les terrasses tot just accepten un aforament molt limitat. I la preocupació per les condicions higièniques no para de créixer.

No obstant això, demanar un catering a Barcelona a domicili té molts avantatges, especialment en aquests moments. Li expliquem alguns dels motius a l’entrada d’aquest mes.

Pastisseria La Palma, la seva opció de càtering a Barcelona

Hi ha dies que no ens ve de gust cuinar ni rentar tots els estris. Sobretot, després de tants dies a casa, demanar menjar a domicili és una bona estratègia per trencar la rutina i seguir gaudint dels petits moments de desconnexió i descans que ens mereixem. I hi ha altres raons més, com li vam explicar a l’article “Per què demanar càtering a Barcelona“.

En tot cas, Pastisseria La Palma és el millor perquè:

Comida a domicilio con nuestro catering en Barcelona
  1. Tant el nostre establiment com el nostre personal està equipat amb totes les mesures de seguretat i d’higiene.
  2. Obrim tots els dies de l’any, de manera que podem oferir-li un servei personalitzat en qualsevol moment que necessiti. (Encara que sempre recomanem encarregar els seus safates amb temps quan sigui possible).
  3. No som anònims, sinó una pastisseria de barri que porta cuidant de la seva clientela des de 1922 i, des de fa uns anys, hem traslladat el nostre servei proper als que ens contacten mitjançant aquesta web o la nostra botiga online.
  4. Oferim una gran varietat de productes. Les nostres safates poden ser de productes dolços i salats, però sempre amb producte fresc i elaboració diària.

Gaudiu dels nostres montaditos, canapès, pastissos, pastes de te i més a la seva pròpia llar gràcies al nostre servei de càtering a Barcelona.

Contacti amb nosaltres per realitzar la seva comanda o visiti’ns a la nostra botiga física amb les mesures de seguretat oportunes.

Contacto