Si hi ha alguna cosa que desitgem és acabar aquest any 2020 passant el màxim temps possible amb la família i altres éssers estimats. Les dates nadalenques s’apropen, i per gaudir al màxim de les ocasions especials, et suggerim 3 postres que pots reservar ja a Pastisseria La Palma.

Panettone, el dolç més itàlic

La ciutat italiana de Milà va ser la que va assistir al naixement de les postres conegut com panettone fa més de 500 anys.

El panettone es caracteritza per la seva forma arrodonida i gran, com si es tractés d’una magdalena gegant. I és que la seva massa tipus brioix, de caràcter més sec, la fa ideal com a acompanyament de begudes calentes.

Per tant, és una opció ideal per prendre amb el cafè, una xocolata calenta o fins i tot una infusió.

Tot i que cada any per aquestes dates els supermercats s’omplen de panettone industrials, no hi ha comparació amb els de pastisseria. Pel seu sabor i per la recepta saludable, és millor el de pastissera.

Torrons artesans

Les pastilles de torró no necessiten presentació: la mel i la fruita seca són els protagonistes, fent un tàndem perfecte de sabor intens i textura cruixent.

Descobreix totes les combinacions de sabor que posem a la teva disposició contactant amb nosaltres.

Coques i Tronc de Nadal

Finalment, no hem d’oblidar-nos de les coques i els troncs de Nadal, una variant dels braços de gitano que pots triar en 2 opcions:

  • Xocolata i Xixona
  • Mantega i Xixona

Tot i que hi ha postres semblants durant la resta de l’any, aquests dolços es caracteritzen per la presentació: estan plens de detalls decoratius propis del Nadal.

3 postres para compartir con los tuyos en Navidad

En aquest article hem compartit amb tu més detalls sobre 3 postres per compartir amb els teus en Nadal. Però a la nostra botiga online trobaràs altres opcions personalitzades: galetes, bombons, neules, massapans … i fins lots complets per a regal.

Contacta’ns per fer la teva comanda.

Contacte