Cada època de l’any té el seu mos dolç per gaudir-ne. En aquesta temporada comencem a pensar en les postres més típiques de la Setmana Santa: la Mona de Pasqua i bunyols de Quaresma. Aquest 2023, el nostre obrador ja està preparat per acceptar i servir comandes d’aquests dolços.

Quin dia es degusta la Mona el 2023?

La tradició de menjar la Mona de Pasqua coincideix amb l’anomenat Dilluns de Pasqua. Com que la Setmana Santa coincideix en dies diferents cada any ja que es regeix pel calendari jueu, que és lunar en comptes de solar com el nostre, aquest any cau el dia 10 d’abril.

Tot i això, ja pots fer la teva reserva de la Mona en un disseny personalitzat o triant un dels que fem. No podem amagar que aquest és un dels nostres moments favorits de l’any, ja que aquest dolç de xocolata permet donar curs a la creativitat i fer tot tipus de dissenys perquè coincideixin amb els gustos del fillol.

2023: Mona de pascua y buñuelos de cuaresma ya disponibles

Si cliques en aquest enllaç podràs veure una mostra dels dissenys que ja hem comercialitzat.

Quan es mengen els bunyols de Quaresma?

Encara que hi ha diferents tipus de bunyols, els de quaresma són especials per la seva textura cruixent per fora i totalment esponjosa per dins. Sembla que es desfacin a la boca.

Atès que tenen molt èxit cada cop s’allarga més el temps que els pastissers els ofereixen, però el que dicta la tradició és menjar-los els dies Dimecres de Cendra i Divendres Sant. I és que aquests dos dies, segons la fe catòlica, són dies de dejuni i abstinència de carn. Així que aquests petits mossegades ajudaven a donar una dosi energètica als jornalers que treballen de sol a sol.

Pastisseria La Palma ja està subministrant bunyols de quaresma i Mona de Pasqua per a la Setmana Santa de 2023. Fes la teva reserva contactant amb nosaltres.