Sense necessitat de tenir cuina, els càterings a Barcelona o a qualsevol altre lloc, atorguen la capacitat d’oferir un servei gastronòmic. Poden satisfer necessitats puntuals o cícliques. Per conèixer totes les possibilitats que atorguen, segueix llegint aquest post.

Tipos de catering en Barcelona que debes conocer

El que has de saber sobre les 3 classes de càtering a Barcelona

Per començar, molts associen els càterings als esdeveniments, com ara casaments, bateigs i altres celebracions amb família i amics. En aquestes situacions, les ofertes de càtering poden variar en funció del paladar dels organitzadors.

Per exemple, algunes de les opcions que hi tenen cabuda són les més sofisticades. Entre elles destaquem els canapès, els cruixents de llagostí, gotets de foie i, per descomptat, sense deixar de banda les opcions dolces en formats individuals.

Però també hi ha un gran auge pels càterings contractats per part d’empreses. Cada vegada hi ha jornades que surten de la rutina normal de la feina. Parlem de trobades de networking, fires presencials, formacions i reunions amb un tint social que enforteixen el treball en equip. Una manera d’amenitzar-les és, com no podria ser altrament, amb mossegades individuals.

Si vols alguns suggeriments per a aquest marc de circumstàncies, recomanem els entrepans mini, les clàssiques truites de patata, les croquetes, així com les safates de formatge i pernil ibèric. Perquè el que és tradicional atrau i uneix.

Finalment, hi ha l’opció de càtering amb contractes temporals. En lloc de concentrar-se en un sol esdeveniment, es poden fer acords per a temporades com a trimestres, semestres i fins a anys complets. Aquesta opció és ideal per a treballadors a torn partit que generalment mengen al lloc de treball o escoles.

Quan hi ha esdeveniments d’aquesta classe, s’introdueixen opcions saludables com les amanides verdes o les amanides de tomàquet, juntament amb pizzes, empanades i broquetes de fruita natural. Tot i això, també hi ha opcions de menú que agrupen diferents opcions a un preu molt assequible.

Consulta amb nosaltres totes les possibilitats que ofereix el càtering a Barcelona de Pastisseria La Palma.

Contacte