Ja estem a les portes de Setmana Santa i els aparadors de les pastisseries es van omplint de varietats de la Mona de Pasqua.

Encara que el primer que ens ve al cap és la xocolata, els farcits poden ser de diferents sabors.

A Pastisseria La Palma ja estem escalfant motors. Per això volem dedicar l’article d’aquest mes a parlar-te sobre el nostre assortiment. Des de ja pots fer la teva reserva mitjançant la nostra botiga online.

5 sabors de Mona de Pasqua a Pastisseria La Palma

Et perd el dolç o t’agraden els sabors més equilibrats? Et decantes pels gustos intensos o suaus? Sigui quin sigui el teu gust, tenim l’opció per a tu. Escull entre les opcions que t’ensenyem a continuació:

  • Mona de mantega. Omplim el pa de pessic d’ametlla amb 2 capes de crema de mantega. En aquesta ocasió fem servir licor d’ou per banyar la Mona.
  • Mona cremada. El pa de pessic base amb almentra està farcit amb dues capes de trufa i allisat i cobert amb rovell. Després, es banya amb Coientreau que li dóna un toc irresistible.
Reserva ya la Mona de Pascua en tu sabor preferido
  • Mona de fruita confitada. La fruita confitada i el granet d’ametlla es fonen amb el pa de pessic farcit de melmelada de préssec. A més, afegim Kirsch (un licor elaborat a partir de l’destil·lat de l’suc de cireres silvestres típic de la Selva Negra a Alemanya).
  • Mona de trufa. Encara que hi ha mones anteriors que també porten trufa, en aquest cas està present tant en el farciment com en l’allisat. El licor seleccionat per a complementar aquestes postres és el brandi, que banya tot les postres.
  • Mona de trufa i nata. Igual que l’opció anterior, però amb nata en el rebliment i al allisat i substituint el brandi per Cointreau.

A més, totes les elaboracions estan decorades amb ous de xocolata negra, pollets i plomes.

Si tens alguna pregunta sobre alguna Mona de Pasqua del nostre assortiment, no dubtis a contactar-nos per resoldre els teus dubtes.

Contacte