Ens alegra anunciar que, després de l’aturada obligatòria per la pandèmia de Covid-19, aquest any 2022 reprenem la nostra ja tradicional Mona Solidària, celebrant així la XII edició.

La temàtica d’aquest any és “el tren dels records” i, fent referència al nostre aniversari centenari, la mona inclou el número 100 en xocolata. En aquesta ocasió, la data de la gran festa serà el proper dissabte 7 de maig, des de les 10:00 fins les 14:00h.

La Mona Solidària consisteix a repartir-ne la xocolata a canvi dels aliments que portin els veïns. Forma part de la iniciativa del barri del Clot, a Barcelona, ​​on està situada Pastisseria La Palma. Diferents entitats del barri col·laboren unides per recaptar aliments de primera necessitat per als que més els necessiten.

Si vols formar part d’aquest projecte solidari i aportar el teu granet de sorra, segueix llegint aquest article.

Retomamos la Mona Solidaria en 2022

Tots podem fer la nostra contribució a la Mona Solidària

Qui ens vulgui ajudar, només s’ha de presentar al nostre establiment, ubicat al Carrer del Clot, núm. 72 i donar aliments. No cal aportar una quantitat mínima ni màxima. Tampoc hi ha establert un cànon sobre el tipus de productes que cal aportar, però sí que recomanem que siguin de primera necessitat i la caducitat dels quals sigui prolongada.

Per exemple, aquí deixem una petita llista d’articles que poden ser de gran ajuda:

  • Pasta, arròs i farines
  • Llegums seques
  • Llet
  • Sabó i articles d’higiene personal
  • Farinetes per a nadons

Tot suma i fins i tot el que pot ser poc per a alguns, canvia la vida dels altres.

Després de finalitzar el període establert, us convidem a la Gran Festa Solidària, que tindrà lloc el dia 7 de maig al matí. En aquesta data traurem al carrer la nostra Mona Solidària, que podran degustar els més petits. I si encara no has pogut fer la teva aportació, aquesta serà la teva darrera oportunitat de fer-ho.

Ja queda poc! Ens veiem a Pastisseria La Palma!

Contacte