S’acosta el Dia dels Enamorats i totes les parelles de la ciutat de Barcelona voldran celebrar-lo amb magnificència. No obstant això, cal saber quins regals escollir i quins seran aquells que donin exactament en el clau. A Pastisseria La Palma ho tenim clar, i és que no hi ha qui es resisteixi als nostres regals fets de xocolata.

Per al Dia dels Enamorats regala xocolata

Pastisseria La Palma posa a la teva disposició tot tipus de regals i dolços per fer del teu San Valentí el dia més dolç de l’any.

D’una banda, un dels regals que pots fer és una caixa de bombons artesans. Els elaborem nosaltres mateixos i els presentem en elegants caixetes perquè el regal sigui perfecte de principi a final.

Regals Dia dels enamorats
Pastisseria La Palma-Números de xocolata

A més dels bombons, també pots regalar, de forma original, una foto de xocolata. Elaborem artesanalment pastissos amb foto impresa en làmina de xocolata. És una forma molt original de posar-li el punt final a un dia perfecte.

Els nostres números de xocolata també són molt reclamats per aquest dia tan especial. Això es deu a que moltes parelles volen celebrar també el temps que porten juntes amb espelmes de xocolata. Podem elaborar-los en diferents mesures i nous models de xocolata de colors: negra, amb llet i blanca.

Sigui com sigui, a la nostra pastisseria trobaràs exactament el que necessites per celebrar el dia dels enamorats con us mereixeu tu i la teva parella.

Si vols informar-te sobre altres opcions com pastissos de fondant o galetes, pots consultar-nos directament a la nostra pastisseria o posar-te en contacte amb nosaltres per telèfon o mitjançant el nostre formulari de contacte.

A més, posem a la teva disposició la nostra botiga online perquè puguis tenir en el menor temps possible qualsevol dels nostres productes.

Contacta amb nosaltres per sol·licitar-nos més informació.

Contacte