La xocolata és un dels plaers més antics del món, que conquesta paladars per multituds. És el dolç preferit dels més llaminers, l’amfitrió perfecte de qualsevol celebració que es preï i l’obsequi perfecte per a qualsevol ocasió.

Per què ens agrada tant la xocolata: els seus beneficis i propietats

A la tassa, en tauleta, convertit en bombó, per unces, en llavors, en cobertura de pastissos, etc., en fi, el “aliment dels déus” que proporciona plaer a tots els sentits. A més, posseeix diverses virtuts i, desterrat el vell mite que és nociu per a la salut, nombroses propietats nutricionals:

Enforteix el cor

La xocolata contribueix a disminuir el colesterol i a regular la pressió arterial, el que minimitza el risc de contraure malalties cardiovasculars.

No genera acne

No hi ha cap estudi que demostri que menjar xocolata propiciï la seva aparició.

Protegeix la pell

És ric en flavonoides, que protegeixen la dermis de les conseqüències provocades per la llum ultraviolada.

Millora l’estat d’ànim

Conté feniletilamina, un antidepressiu natural que ajuda a pujar els nivells de benestar i energia.

Prevé l’envelliment

Si alguna cosa caracteritza a la xocolata és el seu elevat contingut d’antioxidants naturals, que ajuden a retardar l’envelliment.

Enforteix els músculs

Té un elevat contingut en magnesi, fet que el converteix en un aliat perfecte dels nostres músculs.

Detalls de xocolata personalitzats en Pastisseria La Palma

Sobren els motius per gaudir o regalar aquest dolç plaer. En Pastisseria La Palma disposem d’un gran assortiment de recordatoris i regals de xocolata com poden ser bombons i galetes personalitzades, fotos o números produïts amb xocolata o recordatoris especials per a esdeveniments. Realitzem tot tipus de xocolata personalitzat amb el qual pots endolcir cada instant i deixar un “bon gust de boca”. Pots consultar el nostre assortiment de productes de xocolata fent clic aquí.