No és cap secret que una de las especialitats de Pastisseria La Palma és la xocolata. Som artesans i, com a tals, volem ensenyar-te tot el que podem fer amb una mica de xocolata i molta imaginació, sobretot per fer regals. T’assegurem l’èxit amb tot el que podem oferir-te.

Una de les nostres especialitats i que, a més, va bé per a qualsevol ocasió, són els bombons. Mai està de més regalar una caixa de bombons per gaudir-los entre tots. Els elaborem artesanalment amb les matèries primeres de més qualitat que es puguin trobar.

Bombons La Palma
Pastisseria La Palma-Foto de xocolata

D’altra banda, pots regalar també una foto de xocolata. Tu només has de pensar en el disseny i nosaltres ens ocupem de la resta amb una foto d’un amic, d’un familiar o per a qualsevol altra persona.

Els números de xocolata també són un dels nostres productes amb més èxits, perfectes per a qualsevol celebració. Pots escollir-los en diferents tipus de xocolata (blanca, negra o amb llet).

Pastisseria La Palma-Números de xocolata
Flor de Barcelona

Però si de veritat vols sorprendre amb el teu regal, sobretot si vas fora de Catalunya, et recomanem la teula de xocolata flor de Barcelona, disponible en dues grandàries. Serà un dels detalls més curiosos i millor valorats per la seva originalitat i el seu sabor únics.

Si et preocupa que ara a l’estiu la xocolata pugui desfer-se, et donem alguns consells per a conservar-lo adequadament:

  • Guarda-la en un lloc fresc i sec. Tot i que durant l’estiu és quelcom impossible, el millor és buscar un recipient que faci les funcions de frigorífic.

  • Envolcalla-la en paper d’alumini, en un recipient amb paper film o en un recipient amb tancament hermètic.

  • Segella-la al buit.

Qualsevol d’aquestes opcions es vàlida per a conservar la xocolata sense problemes, més encara si es tracta d’un regal especial per algú estimat.

Si necessites més informació sobre el que podem oferir-te o sobre els nostres productes, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

Contacte