Quan un client ens demana un pastís per a una celebració especial, ens encanta recomanar els pastissos de fondant. Què els fa especials? Sobretot, que són molt personalitzables i cada client s’emporta un model únic.

Però, què és en realitat el fondant? Descobreix-ho llegint aquest article.

Qué es el fondant en pastelería y sus posibilidades

Composició del fondant

Si haguéssim de descriure quina aparença té el fondant, potser ens decantaríem per la plastilina. Per descomptat, aquesta última no és pas comestible i el fondant sí. Cal reconèixer, però, que la textura és molt semblant: es tracta d’una pasta que pot ser de qualsevol color i decora infinitat de dolços, normalment com a recobriment.

Indagant en el significat de la paraula, “fondant” té el seu origen en la llengua francesa i transmet la idea de “cosa que es fon”. Tot i això, la seva acceptació és internacional perquè tothom de la pastisseria ha adoptat aquest terme.

Quins són els ingredients? Principalment està compost d’aigua i sucre. Però les versions que solem veure tenen una mica més: mantega, gelatina, margarina, glucosa, etc. Aquests elements afegits aporten diferents qualitats a la massa com a suavitat, elasticitat i facilitat a l’hora de manipular la massa.

Pastisseria La Palma elabora pastissos de fondant. A la nostra galeria pots trobar alguns exemples de comandes elaborades per a altres clients.

Ara bé, el fondant es pot fer servir per a altres aplicacions com les galetes, per exemple.

Cal apuntar que, pel fet que la seva composició inclou altes quantitats de sucre, no és recomanable per a persones diabètiques.

Però això no impedeix als diabètics gaudir de delicatessen pastisseres. Almenys no al nostre obrador. Ens preocupem per totes les persones i les necessitats dietètiques especials.

Sempre oferim una petita oferta de pastisseria sense sucre (per a diabètics) i pastisseria per a celíacs (al·lèrgics al gluten). Però si pots planificar les teves necessitats, podem fer comandes sota els teus requisits, a mida.

Contacta’ns per fer la teva comanda amb antelació.

Contacte