Com us comentàvem fa uns dies, ja tenim aquí la Mona Solidària per 2016. Aquí tens algunes dades d’interés sobre la mona d’aquest any:

Temàtica: Els Minions
Pes: 30 kg aproximadament
Hores de feina: Incalculable
Apunta a la teva agenda: 2 d’abril

Si no ho saps encara, aquest es un treball que fem en Pastisseria La Palma amb col·laboració de les entitats del barri, amb l’objectiu de recaptar aliments de primera necessitat per ajudar als que més ho necessiten.

mona-solidaria-2016_1 mona-solidaria-2016_2 mona-solidaria-2016_3

Com pots col·laborar tú amb la Mona Solidària?

Abans del dia 2 d’abril pots apropar-nos a Pastisseria La Palma (clic per veure la ubicació al Google Maps) la teva bossa amb una aportació d’aliments o altres productes. Recorda que preferentment recollim productes de primera necessitat i que no caduquin en pocs dies (llet, llegums secs i cuits, farines, pasta, farinetes per nadons, arròs, sabons, bolquers…).

No hi ha un mínim o un màxim, fes la teva aportació en la mesura que vulguis o puguis contribuir. Encara que et sembli que pots aportar molt poc, recorda que amb el “poc” de tots podem aconseguir coses grans.

El dia 2 d’abril culminem la campanya de recollida amb una gran festa a la que hi estàs convidat. Treiem al carrer la Mona Solidària i els més petits poden trencar-la i menjar-se-la. Mentrestant, els adults ens endolcem la jornada amb una xocolata desfeta i bescuit. Aquest dia també podràs fer una aportació d’aliments, si no has pogut fer-la abans.

T’esperem per gaudir d’aquesta festa solidària!