La roba, els convidats, les tradicions, el cotxe, el lloc de la celebració… Són moltes les coses a tenir en compte el dia del nostre casament. Afortunadament, hi ha una en la qual et podem ajudar. Som una pastisseria especialitzada en càterings per a casaments; parlar amb nosaltres és treure un pes de sobre.

La nostra oferta està pensada perquè tu i els teus convidats us prepareu per al gran moment fent paladar amb productes cent per cent artesans, elaborats amb la qualitat i l’afecte que atresora la nostra experiència.

Com sabem que es tracta del dia més important de la teva vida, personalitzem els nostres serveis en funció de les teves necessitats, els teus gustos i les teves peticions. També volem tenir cura de tots els teus: sabem que hi ha persones que necessiten una atenció especial i per això hem inclós a la nostra oferta receptes originals per a vegetarians, vegans, celíacs o diabètics.

En la secció “Idees per a caterings” de la nostra web podeu comprovar alguns dels exemples que hem dissenyat. Els productes inclosos en cada menú, evidentment, no són fixos. Parla amb nosaltres, comenta’ns les teves prioritats i entre tots farem una llista que els teus convidats no podran oblidar.

Una pastisseria emblemàtica per al dia del teu casament

Pastisseria La Palma porta des de l’any 1922 barrejant una tècnica única amb l’amor de les coses fetes a casa. Així ho saben els veïns del barri barceloní del Clot, que han dipositat la seva confiança nosaltres i la nostra familia, des del principi del segle passat fins a avui. Una confiança a la qual només podem respondre si continuem fent la nostra feina amb la mateixa estima dels nostres avantpassats

Recuerda que tu satisfacción es nuestro punto de partida, mucho más en un día tan inolvidable como el de tu boda. Recibe a tus amigos, familiares o compañeros de trabajo con el catering indicado, porque empezar con buen pie es sinónimo de éxito asegurado.

Recorda que la teva satisfacció és el nostre punt de partida, molt més en un dia tan inoblidable com és el día del teu casament. Rep als teus amics, familiars i invitats amb el catering que més t’agradi. També podem portar un catering a la teva oficina per fer un petit homenatge amb els teus companys de treball. Perquè començar la teva nova vida amb bon peu és sinònim d’èxit assegurat.

Ibèrics, mossets, croquetes, bunyols … Deixa que la pastisseria més refinada s’uneixi amb la delicadesa dels salats.