El veganisme ha arribat per quedar-s’hi. Aquesta manera de viure alternativa es basa en dos pilars: una dieta més saludable però, sobretot, una manera de viure en harmonia total amb els animals. Des de Pastisseria La Palma donem suport als qui prenen aquesta elecció de vida i per això oferim pastissos vegans per a ells.

Pasteles veganos, caprichos dulces sin ingredientes de origen animal

Reptes d’elaborar pastissos vegans

En general, substituir els ingredients d’origen animal és un desafiament. Però això encara augmenta més a la pastisseria, ja que el sabor no ho és tot. També hi juguen un paper fonamental la viscositat i textura tan estimada per tothom.

Per a la pastisseria tradicional, aquestes textures s’aconsegueixen mitjançant la llet, la nata o els ous. Però tots són origen animal. Aleshores, quines alternatives hi ha?

Cada mestre pastisser juga les seves cartes de la millor manera per aconseguir aquests resultats. El que podem assegurar és que a La Palma és imprescindible apostar pels ingredients de qualitat. Per exemple, hi ha cremes i xarops que tenen un origen vegetal i ajuden a aconseguir aquests resultats.

Vols saber quines són les alternatives veganes del nostre obrador?

Les opcions veganes de Pastisseria La Palma

  • Pink Velvet. Pa de pessic de remolatxa, crema vegana amb melmelada de gerds.
  • Carrot cake. Pa de pessic pastanaga especiat i crema vegana i nous.
  • Magdalenes veganes. Magdalenes veganes amb xips de xocolata, vainilla i crumble de xocolata.
  • Mousse de llimona. Mousse de llimona per a celíacs i vegans. També apta per a intolerants a la lactosa.
  • Galetes veganes, sense gluten i sense lactosa.

Tots aquests capricis dolços es poden degustar en format individual. D’aquesta manera, tots els convidats podran gaudir al màxim dels ingredients que siguin de la vostra elecció.

Cal reconèixer que els pastissos vegans presenten el mateix sabor i experiència plaent. Fins i tot els qui no són vegans en la seva totalitat, de vegades es decanten per aquests productes per fer una elecció més responsable i d’acord amb la seva salut.

Si vols degustar-los, contacta amb nosaltres i fes la teva reserva.

Contacte