Pastisseria artesanal o industrial? Si fas aquesta pregunta a qualsevol persona, amb tota seguretat, respondrà que la pastisseria artesana és molt més saludable i saborosa. I és que la brioixeria artesanal s’ha convertit en un valor a l’alça i cada vegada més buscat pels consumidors, no només pel seu sabor sinó també per les seves propietats. Cert és que vivim en una societat on sembla que el sector pastisser s’ha estandarditzat, oferint les mateixes propostes industrials a tot arreu. No obstant això, sí que és possible trobar pastisseries que ofereixen brioixeria tradicional i creada artesanalment, com la nostra Pastisseria La Palma, una pastisseria artesanal a Barcelona, concretament al barri del Clot.

A La Palma fem pastisseria artesanal, sempre amb ingredients d’alta qualitat. Prescindim de colorants, conservants i saboritzants artificials, de masses precuinades o ja preparades i de l’ús de greixos hidrogenats. Apostem per ingredients sans que habitualment consumeixes, com l’oli, la mantega o el llard de porc, naturals i més saludables. A diferència de la producció de la brioixeria industrial -on tot el procés està mecanitzat-, en la pastisseria artesanal no es treballa així. Utilitzem la tecnologia, es clar, però el procés està totalment controlat per la mà dels nostres mestres artesans. El resultat són propostes d’alta qualitat, molt més saludables i amb un sabor que no admet comparació amb altres tipus de processos.Pastisseria Artesanal

Un bon moment per provar aquest sabor únic i tan diferent de la pastisseria artesanal és durant la Quaresma, els dies anteriors a la Pasqua. Des de ja i fins al final de Setmana Santa, pots venir qualsevol dia a La Palma a provar els nostres deliciosos bunyols: Bunyols de Quaresma i Bunyols de Crema. Molt aviat, estarem treballant de ple també en la preparació de les mones i la nostra Mona Solidària, la cirereta final d’aquestes festes tan dolces.

En la nostra Pastisseria La Palma sempre tens a la teva disposició una àmplia varietat de rebosteria tant dolça com salada: des de pastes de te o canapès salats, a pastissos de mousse i altres pastissos variats. A més, comptem amb un taulell especial de bombons totalment artesans en el qual pots trobar propostes molt creatives.


PREN NOTA

Desde ja, fins a Setmana Santa: Bunyols de Quaresma y Bunyols de Crema

A Setmana Santa: Mones de Pasqua