La olor de xocolata ja es cola per la nostra pastisseria, i és que el nostre obrador ja està preparant mones de pasqua personalitzades que podeu trobar al nostre punt de venda a Barcelona.

Cada any, el costum català dicta que el padrí o l’avi regalin al seu fillol o nét una mona. Aquesta es lliura durant el Dilluns de Pasqua, que és festiu a la comunitat.

Per si encara no ho saps, la mona és un dolç amb base de pa de pessic i completament recobert per xocolata. I un dels costums més estesos és realitzar dissenys personalitzats d’acord amb els gustos i les preferències del receptor del regal.

Els sabors de les Mones de Pasqua a Barcelona

El nostre obrador està preparant diferents opcions per adaptar-se als gustos de cada família:

  • Crema cremada. El pa de pessic base amb ametlla està farcit amb dues capes de trufa i allisat i cobert amb rovell. Després, es banya amb Cointreau que li dóna un toc irresistible.
  • Mona de trufa. Encara que hi ha mones anteriors que també porten trufa, en aquest cas és present tant al farciment com a l’allisat. El licor seleccionat per complementar aquestes postres és el brandi, que banya totes les postres.
Monas de Pascua personalizadas en Barcelona
  • Mona de trufa i nata. Es tracta d’una opció similar a l’anterior però amb nata al farciment i allisat i substituint el brandi per Cointreau.
  • Mona de mantega. Farcim el pa de pessic d’ametlla amb 2 capes de crema de mantega. En aquesta ocasió fem servir licor d’ou per banyar la Mona.
  • Mona a base de fruita confitada. La fruita confitada i el granet d’ametlla es fonen amb el pa de pessic farcit de melmelada de préssec. A més, afegim Kirsch (un licor elaborat a partir del destil·lat del suc de cireres silvestres típic de la Selva Negra a Alemanya).

Ja pots reservar el teu sabor preferit a la nostra botiga online.

Contacte