Cada any Pastisseria La Palma celebra com a tradició la Mona Solidària, i aquest any no podia ser menys. El tema de la mona l’anunciarem més endavant, però per totes aquelles persones que ja vulguin col·laborar, podeu començar a portar les aportacions que veieu oportunes.

 

Pastisseria La Palma col·labora amb les entitats del barri del Clot de Barcelona per desenvolupar aquest acte solidari. El nostre objectiu és recollir aliments de primera necessitat per donar ajut a aquells més necessitats.

L’esdeveniment de la Mona Solidària de Pastisseria La Palma es durà a terme el dia 7 d’abril, entre les 10.30h del matí i les 14h.

Mona Solidaria 2018 Mona Solidaria 2018 Mona Solidaria 2018

¿Com puc col·laborar amb la Mona Solidària?

 

Pastisseria La Palma recollim tot allò que ens volgueu portar per col·laborar amb aquest projecte. Recorda que sol·licitem, sobre tot, productes de primera necessitat i amb una caducitat àmplia. Llet, llegums, arròs, farina, bolquers, sabó, etc. El límit el poses tu, nosaltres estarem encantats de rebre qualsevol donatiu.

A més, pròximament anunciarem quan serà la gran festa solidària en la qual es farà la recollida. El que fem és treure al carrer la Mona Solidària i així els més petits poden menjar-la i gaudir-la. Els adults, mentrestant, podran gaudir d’una degustació de xocolata i pa de pessic.

Anima’t! T’esperem a Pastisseria La Palma!