Als catalans ens agrada menjar, i ens agrada menjar bé. No en va, la nostra gastronomia i la nostra rebosteria estan a l’avantguarda mundial i obtenen el reconeixement que mereixen per tot arreu.

Tradicionalment, la família es reunia entorn la taula per gaudir de les obres d’art que sortien de la cuina de la iaia. Però la realitat de la vida moderna impedeix que puguem gaudir de moments com aquest tant com volguéssim.

La majoria ens veiem immersos en la “vorágine” del dia a dia, amb les seves jornades laborals esgotadoras, viatges, compromisos socials, recollir als nens, anar al gym, i un llarg etc. La veritat és que moltes vegades no tenim ni el temps ni les energies necessàries per preparar el menjar de la qual ens agradaria gaudir o fer gaudir, i ens conformem amb qualsevol cosa. Així un dia darrere l’altre.

Existeixen solucions perquè solters, executius ocupats i famílies amb poc temps, puguin gaudir d’un bon apac: l’ús de serveis de menjar ja sigui a domicili o servei de catering. Per què és aquesta una bona opció? Perquè és la manera que les persones amb poc temps tinguin accés a menjars elaborats, variades, saludables i delicioses.

Des de Pastissería La Palma et suggerim que, si és el teu cas, no encarreguis el teu menjar a la primera empresa que trobis per internet. Proposem que et familiaritzis bé amb el lloc que et va a preparar el menjar. Així podràs cerciorar-te que compleix les teves expectatives de qualitat, professionalitat, matèries primeres, etc., podràs demanar, resoldre dubtes, conèixer al reposter …

Pastisseria La Palma et convida a que ens visitis. Som una pastisseria familiar en la qual s’elaboren cada dia productes de qualitat i garanties. Un establiment que funciona des de 1922 i que ja és un emblema al Barri del Clot.

En els últims anys, hem fet un pas per portar les nostres creacions més enllà, engegant el servei de catering. Posem a la teva disposició gran varietat de delícies dolces i salades en formats minis i individuals, ideals per a esdeveniments professionals i festes de tot tipus.

Recorda, som catalans i ens agrada menjar, menjar bé. No permetis que el ritme de vida modern t’impedeixi gaudir d’algunes de les majors satisfaccions que ens donarà aquesta vida.