No importa quin sigui l’esdeveniment, sempre torbarem quelcom que celebrar i, per fer-ho, acostumem a preparar el típic pica-pica per tal que els nostres convidats puguin gaudir d’una bona celebració. No obstant, moltes vegades això pot esdevenir un mal de cap important per tu, que has de fer-te càrrec de la majoria de coses.

Així doncs, per a que puguis gaudir completament de la celebració, a Pastisseria La Palma et proposem algunes opcions dolces i salades per tal que els teus esdeveniments siguin tot un èxit amb els millors productes de la nostra selecció.

Safates dolces

Les safates dolces són una de les nostres especialitats i serveixen tant per un esdeveniment de matí, a mode d’esmorzar, com de tarda per berenar. Els productes que conté la safata són croissants minis, normals i de xocolata, pastís de poma, magdalenes, mini ulleres i mini ensaïmades. Tot perfectament preparat per només haver d’obrir-lo i gaudir amb els teus amics o familiars.

Flor de Barcelona

Safates salades

Un altre dels nostres grans reclams són les safates salades, molt completes i plenes de productes elaborats artesanalment per fer del teu esdeveniment, tota una delícia. Els productes que conté la nostra safata salada per a 6 persones inclouen porcions de pizza, suaus canyes de pernil i formatge, i mini entrepans variats.

A més d’aquestes dues safates (que et preparem al moment si ens truques abans) també disposem d’un servei de càtering a través de la nostra botiga online en la qual podràs escollir moltes altres combinacions de safates i productes per apropar-nos encara més al que t’agrada.

També, per aquelles persones intolerants i diabètiques tenim una selecció de productes sense gluten i sense sucre, d’aquesta manera ningú es queda sense gaudir dels millors productes de pastisseria artesanals del barri del Clot de Barcelona.

Para más información, ponte en contacto con nosotros.

Contacte