Ha arribat la tardor, han arribat els millors panellets de Barcelona. Ens alegra anunciar que a Pastisseria La Palma ja estem preparats per servir el dolç de la tardor per excel·lència.

Amb l’arribada dels dies més frescos el cos ens demana augmentar la ingesta de calories i què millor que fer-ho amb productes de temporada i Km 0. Sabies que aquest dolç ja apareix en els receptaris rebosters més antics? Aquí deixem algunes dades curioses:

  • L’any 1611, el cuiner de l’Segle d’Or Francisco Martínez Motiño va presentar un memorial culinari a el rei Felip II que incloïa una recepta molt similar als panellets actuals.
  • El primer esment de panellets de Barcelona data de 1859 i es troba en l’obra “El confiter Modern”, reunida per José Maillet.

Esperem que aquesta introducció ja t’estigui començant a obrir la gana pel tradicional mos dolç.

Formats de compra de panellets

Com n’ets de llaminer? Ets dels que quan comença no pot parar o, per contra, t’empatxes després de provar el dolç? Depenent d’això, tria el format que sigui més adequat per a tu i els teus cercles pròxims:

  • Bosseta de 6 unitats
  • Borsa de 8 unitats
  • Safata amb 15 unitats
  • Safata amb 30 unitats

També és una idea excel·lent compartir-los amb companys de feina o de classes.

Ya puedes reservar los mejores panellets de Barcelona

Quin és el dia tradicional en què es mengen panellets?

D’acord amb el que marca la tradició, el dia més típic en què es degusten els panellets és l’1 de novembre de cada any. Aquest dia es celebra la festivitat de Tots Sants o la Castanyada.

No obstant això, a Pastisseria La Palma pots degustar els millors panellets de Barcelona durant tota la tardor. Posa’t en contacte amb nosaltres per fer la teva reserva o, si ho prefereixes, accedeix a la nostra botiga online per la seva compra.

Contacte