Ens alegra anunciar que ja estan a la venda les diferents classes de torró artesà elaborats per Pastisseria La Palma.

El torró és un dolç fet a base de fruits secs, principalment ametlla, barrejats amb mel. Presenta una forma rectangular i plana, i la textura és cruixent.

Però, aprofitant que comencem la temporada clàssica per a aquest dolç, t’expliquem algunes coses curioses sobre el torró que potser desconeguis.

Coses que no sabies sobre el torró

  • D’acord amb l’opinió de nutricionistes, el torró és un guilty pleasure saludable. Que no t’ho esperaves? Aquí te’n deixem les causes: com que la seva base és d’ametlla, és favorable per combatre el colesterol. No es pot dir el mateix dels mantecats, que encara que també contenen ametlla, la seva composició inclou alts nivells de greix.
  • Com passa amb els vins, els torrons també tenen la seva pròpia Denominació d’Origen. Les més conegudes són la de Xixona (tou) i la d’Alacant (dur). Aquest procés es duu a terme per garantir la qualitat dels ingredients.
Inauguramos la temporada de turrón
  • Hi ha moltes varietats d’ametlla, però la que s’utilitza per fer el torró és l’ametlla marcona, ja que és la que presenta uns matisos més dolços de manera natural.
  • Tot indica que el primer receptari de torró de què hi ha constància va ser escrit a principis del segle XVI.
  • Normalment, associem el torró amb les dates nadalenques. Saps per què? Perquè aquest era un dolç elaborat amb primeres matèries d’alt cost. Així que es reservava només per a les ocasions especials.

A Pastisseria La Palma unim tradició i avantguarda. Per això, oferim els torrons artesanals clàssics seguint les receptes centenàries. Però també innovem amb altres sabors com el coco, natanueces, xocolata amb avellanes… Fins i tot comptem amb varietats sense sucre.

Consulta tots els sabors disponibles i fes la teva reserva a la nostra botiga online.

Contacte