Quan acudim a un casament, sempre pensem en fer regals que estiguin a l’alçada de l’ocasió i que agradin als nuvis. No obstant això, no hi ha res més original que fer regals de xocolata, un dolç que agrada a tothom i que pot oferir infinitat d’opcions diferents a l’hora de regalar.

Regals de xocolata per a casaments

Una de les especialitats de la nostra Pastisseria La Palma és la xocolata, de manera que no podia ser menys a l’hora de fer regals i que puguis veure realment el que podem fer amb aquest dolç.

Per exemple, els bombons artesans que realitzem són una aposta segura no només per a casaments, sinó també per a tot tipus d’esdeveniment que s’hagi de celebrar. Els elaborem artesanalment perquè sempre regalis la màxima qualitat quan es tracta de dolços.

La foto de xocolata és un altre dels nostres grans reclams. L’única cosa que has de fer és dir-nos el disseny que més t’agrada i nosaltres ens ocupem de fer la placa amb la foto dels teus éssers estimats que rebran aquest regal.

Pastisseria La Palma-Foto de xocolata

A més, una cosa perfecte per aniversaris són els números de xocolata. Els elaborem en xocolata negra, amb llet i blanca, de manera que sempre pots optar pel que més t’agradi a l’hora de fer el regal.

No obstant això, per sorprendre de veritat, pots optar per la nostra flor de Barcelona feta de xocolata, disponible en dues mides diferents. És un detall curiós i perfecte per als amants de la ciutat comtal.

Sigui quina sigui l’ocasió, en Pastisseria La Palma posem a la teva disposició el que necessites per fer regals de xocolata de la màxima qualitat, elaborats amb el mim i la cura que requereixen.

Contacta amb nosaltres per saber més.

Contacte