Dolces tradicions

//Dolces tradicions

Aquest mes de setembre ve marcat a foc amb dues de les dates que, catalans en general i barcelonins en particular, esperem amb més ganes: La Diada i La Mercè.


L’Onze de Setembre és la festa nacional de Catalunya. El 1714, després de 13 mesos de setge, les tropes castellanes del Borbó Felip V prenien Barcelona. Explica la tradició que el primer en provar el pastís de La Diada, va ser el mateix president de la Generalitat durant el seu exili a França, Lluís Companys, allà per l’any 1940.

Normalment aquests pastissos tenen forma d’escut i/o van adornats amb la senyera, encara que a diferència d’altres ocasions, el mestre pastisser no es regeix per unes pautes tan estrictes de disseny i té camp per crear. Els que ens coneixeu sabeu que en Pastisseria la Palma ens agrada la innovació, la creativitat, l’art. Així, el nostre pastís de La Diada ha de ser i serà més que un pastís, serà un símbol, serà especial i serà boníiisim!


Immediatament després, el 24 de setembre, tenim La Mercè, la festa major de Barcelona. Acompanyaran a les festes l’alegria popular, correfocs, gegants, castells i sardana. També per aquesta ocasió Pastisseria La Palma farà un pastís commemoratiu.

Tenim molts anys d’experiència preparant aquests dolços tan especials. Ja t’anticipem que serà artesà, per descomptat, i un plaer per a tots els sentits, no només pel paladar.

Com cada any, a Pastisseria La Palma ho donarem tot per fer encara més dolços i festius aquests dies tan assenyalats.

APUNTA AQUETES DATES PEL SETEMBRE

11 de setembre, Pastís de celebració La Diada

24 de setembre, Pastís conmemoratiu de La Mercé

LA NOSTRA BOTIGA ROMANDRÀ TANCADA DEL 30 DE JULIOL AL 27 D'AGOST PER VACANCES.

NUESTRO ESTABLECIMIENTO PERMANECERÁ CERRADO DEL 30 DE JULIO AL 27 DE AGOSTO POR VACACIONES.
close-link