Aquest mes de setembre ve marcat a foc amb dues de les dates que, catalans en general i barcelonins en particular, esperem amb més ganes: La Diada i La Mercè.


L’Onze de Setembre és la festa nacional de Catalunya. El 1714, després de 13 mesos de setge, les tropes castellanes del Borbó Felip V prenien Barcelona. Explica la tradició que el primer en provar el pastís de La Diada, va ser el mateix president de la Generalitat durant el seu exili a França, Lluís Companys, allà per l’any 1940.

Normalment aquests pastissos tenen forma d’escut i/o van adornats amb la senyera, encara que a diferència d’altres ocasions, el mestre pastisser no es regeix per unes pautes tan estrictes de disseny i té camp per crear. Els que ens coneixeu sabeu que en Pastisseria la Palma ens agrada la innovació, la creativitat, l’art. Així, el nostre pastís de La Diada ha de ser i serà més que un pastís, serà un símbol, serà especial i serà boníiisim!


Immediatament després, el 24 de setembre, tenim La Mercè, la festa major de Barcelona. Acompanyaran a les festes l’alegria popular, correfocs, gegants, castells i sardana. També per aquesta ocasió Pastisseria La Palma farà un pastís commemoratiu.

Tenim molts anys d’experiència preparant aquests dolços tan especials. Ja t’anticipem que serà artesà, per descomptat, i un plaer per a tots els sentits, no només pel paladar.

Com cada any, a Pastisseria La Palma ho donarem tot per fer encara més dolços i festius aquests dies tan assenyalats.

APUNTA AQUETES DATES PEL SETEMBRE

11 de setembre, Pastís de celebració La Diada

24 de setembre, Pastís conmemoratiu de La Mercé