Són moltes les ocasions en què ens agrada acabar els nostres àpats amb unes postres dolces que hàgim comprat a la pastisseria. No obstant això, amb la calor que fa durant els mesos d’estiu podem tenir dubtes sobre la seva conservació i sobre quina és la millor manera de guardar-les després d’haver-les tallat. En aquest article parlarem sobre com conservar els pastissos a l’estiu.

Pastisseria La Palma-Conservar els pastissos a l'estiu

Opció 1: Refrigeració

És una de les opcions que més recomanem si el pastís es prendrà al cap d’unes hores de comprar-la. Hi ha, però, pastissos que no necessiten de refrigeració per conservar-se correctament. Són aquells que no contenen ni làctics ni nata, de manera que pregunta’ns quan vulguis comprar alguna cosa i no vagis directament a casa per conservar-lo. T’ajudarem i t’assessorarem perquè tinguis el pastís que vulguis i el puguis conservar a la perfecció.

Si conté lactis o nata, el millor és mantenir-lo ben fred, si pot ser en congelador fins a dues hores abans de consumir-lo, deixant-lo a temperatura ambient.

Opció 2: Congelació

No és cap secret que hi ha molts pastissos que poden congelar-se perfectament després d’haver estat comprats. És molt pràctic, ja que es poden descongelar just en el moment en què es vagin a consumir.

De la mateixa manera, els trossos de pastís que puguin sobrar-ne, els podem congelar sense cap problema. Això sí, no tornis a congelar el pastís descongelat. En aquest cas, millor fica-ho a la nevera i conserva’l fins passats dos o tres dies, no més.

Pastisseria La Palma podem ajudar-te quan compris els teus pastissos i garantir la correcta conservació dels mateixos. Pregunta’ns quan vinguis a recollir-lo i t’assessorarem sense cap problema.

Per a més informació, pots posar-te en contacte amb nosaltres o venir al nostre establiment a gaudir dels millors productes de pastisseria del barri del Clot.

Contacte