Com ja és tradició anual, la Mona Solidària de 2017 està molt a la vora. I, com cada any, la nostra mona estarà acompanyada d’un acte de solidaritat. Desvetllarem el tema més endavant, molt ràpid. Però, pels qui vulguin començar a col·laborar amb nosaltres, ja podeu començar a portar les vostres aportacions. Aviat anunciarem el tema!

Com a anys enrere, en Pastisseria La Palma (situada a la zona del Clot), amb la col·laboració de les entitats del barri, duem a terme aquest acte amb l’objectiu de recaptar aliments de primera necessitat amb l’objectiu d’ajudar als qui més ho necessiten.

mona-solidaria-2017_1 mona-solidaria-2017_2 mona-solidaria-2017_3

Com col·laborar amb la mona solidària?

Si vols ajudar-nos en aquest projecte i col·laborar amb nosaltres i amb altres entitats del barri, pots acostar-te a la Pastisseria La Palma (Carrer del Clot, 72) i deixar qualsevol aportació d’aliments o altres productes que desitgis realitzar. De totes maneres, recorda que, preferiblement, sol·licitem productes de primera necessitat i, a poder ser, que no caduquin en breu. Per exemple, alguns dels productes recomanats són: llet, llegums secs i cuites, pasta, arròs, farina, sabó, bolquers, farinetes per a bebè, etc. No hi ha ni mínim ni màxim per aportar. Pots fer la teva aportació adaptada al que puguis contribuir. Recorda que amb “poc” tots podem aconseguir grans coses i, sobretot, ajudar als qui ho necessiten.

Gran festa solidària

Més endavant anunciarem la data en la qual farem la gran recollida amb una festa a la qual, per descomptat, estàs convidat. Traiem al carrer la Mona Solidària i els més petits podran gaudir menjant-la. Per als adults també hi haurà una petita degustació de xocolata i bescuit recentment fets en el nostre obrador. Aquest mateix dia també podràs fer la teva aportació d’aliments si no has pogut abans. Anima’t! ¡T’esperem en la Pastisseria La Palma!