Per a molts, la xocolata és la seva debilitat més gran. Fins i tot hi ha vegades que el propi cos els demana xocolata. És això un caprici o té una explicació darrere?

Causas por las que el cuerpo te pide chocolate

La necessitat de menjar xocolata té explicació científica

Potser et sorprengui saber que tot és degut a una reacció química dins del nostre cos. Quan l’organisme detecta un dèficit de serotonina, demana que es consumeixi xocolata per regular els nivells indicats.

Per què baixen els nivells de serotonina? Hi ha raons diferents, però les més habituals són l’estat d’ansietat i l’estrès, la malnutrició o la manca d’un nutrient en concret. Per això, sempre es diu que aquest dolç aixeca l’ànim quan un se sent trist. També s’hi recorre quan es produeixen canvis hormonals sobtats, com en el cas de les dones embarassades o durant el període.

És clar, tenir antull de dolç de tant en tant és normal i no té res de dolent. Això no obstant, si perceps una necessitat compulsiva de menjar-lo ia tota hora, consulta amb un metge.

Capritxos de xocolata de Pastisseria La Palma

“Ni creáys al que dize mal del chocolate ni al que dize bien, sino al que sabe usar bien d’él” (Juan de Cárdenas, científico español 1591).

Si vols donar-te un caprici de xocolata, Pastisseria La Palma està àmpliament capacitada per fer-lo servir bé, com diu la cita recent esmentada. Quines opcions hi ha?

Tot i que a la nostra web pots conèixer millor tots i cadascun d’aquests productes, també pots contactar amb el nostre equip per sol·licitar més informació o fer la teva comanda directa a la nostra botiga online.

Contacte