Per molts anys hem associat la paraula francesa souvenir a petits objectes que serveixen com a record del pas per qualsevol ciutat. Els més comuns han estat, tradicionalment, els imants, les postals, els clauers … però ara la tendència està canviant: el que es porta és el souvenir gastronòmic, com els bombons de Barcelona.

Què és un souvenir gastronòmic?

Un souvenir gastronòmic és qualsevol producte alimentici que és propi de l’indret. Com vivim en un país de contrastos, cada regió té una tradició culinària i una matèria primera diferents.

Per exemple, qui no associa les anxoves a l’Escala? O la botifarra de pagès a la plana de Vic? En altres paraules, és més atractiva la idea d’obsequiar amb alguna cosa tradicional i casolà, que acumular objectes barats que no tenen una utilitat posterior.

bombones-barcelona-la-moda-del-souvenir-gastronómico

Com a resultat, la gastronomia és un dels més grans plaers, apte per a totes les edats. És innegable que aporta un valor diferenciador. I els dolços són la joia de la corona. A més, els bombons estan considerats alta rebosteria causa de la dificultat de la seva elaboració i el temps que requereix preparar-los si es fan de manera artesana.

Bombons artesans a Barcelona de la mà de Pastisseria La Palma

Si bé és cert que l’elaboració de bombons no és exclusiva de Barcelona de forma única, sí que ho són les tècniques de rebosteria, l’origen dels ingredients, i altres elements distintius de cada reboster en particular.

A Pastisseria La Palma garantim la preparació de bombons a Barcelona 100% artesans. Els lliurem en una caixa elegant, decorada amb motius de la ciutat, que assegura la preservació de les qualitats de dolç: forma, aromes, i sabor, que és el més important.

Sobretot, deixa’t sorprendre per la seva varietat i exquisidesa, i fes la teva comanda des de la nostra botiga online.

Contacte