Si hi ha alguna cosa en el que tots els catalans concorden és que Sant Jordi és una de les festes més boniques de l’any. Aquesta celebració omple els carrers de Barcelona (i altres ciutats) de roses vermelles i llibres. Però, com no podia ser d’altra manera, a Pastisseria La Palma ens agrada celebrar-ho creant dolços especials per a la data.

Què marca la tradició de Sant Jordi? En aquest article contestem aquesta pregunta i t’expliquem més sobre els packs especials que hem preparat amb molta cura.

Abril, mes de la celebració de Sant Jordi

La diada de Sant Jordi es celebra cada 23 d’abril. Aquest dia s’ajunten diversos esdeveniments importants.

D’una banda, el propi és el patró catòlic dels catalans. Es commemora la llegenda en la que l’antic cavaller derrota amb valentia a un drac que pretenia devorar la princesa. De la sang del drac es diu que es va convertir en una rosa vermella, la qual el cavaller va regalar a la princesa.

Així va començar la tradició de regalar una rosa vermella a totes les dones.

Però, d’altra banda, el 23 d’abril és el Dia Internacional del Llibre, per ser l’aniversari de la mort de Shakespeare i Cervantes. Per aquest motiu es regala llibres als homes.

I, més enllà d’aquestes tradicions, també és una data assenyalada en el calendari pastisser. Des de Pastisseria La Palma contribuïm a la festa aportant dolços especialment preparats per a l’ocasió.

Aquest any hem preparat les següents opcions:

Punto de libro chocolate
  • Punt de llibre de xocolata negra
  • Escut de Sant Jordi (massini de nata i trufa)
  • Caixa de bombons assortits de Sant Jordi
  • Esmorzar especial amb opcions dolces i salades, que inclou una rosa vermella natural

Si vols fer la teva reserva de dolços posa’t en contacte amb nosaltres o fes la teva compra mitjançant la nostra botiga online.

Contacte