Aquest any Pastisseria La Palma està d’enhorabona, ja que celebra el 10è aniversari de la Mona Solidària. Aquest any es celebrarà el dia 27 d’abril i donarem més informació pròximament. No obstant, per a aquells que no coneixin encara en què consisteix la nostra mona solidària, ho explicarem en l’article que ens ocupa.

Mona Solidària de Pastisseria La Palma

Fa ja 10 anys des de que Ramon Pérez, pastisser del barri del Clot, va voler ajudar d’alguna manera les persones més necessitades que vivien al barri. La idea que se li va ocórrer fou la de repartir xocolata a canvi d’aliments de primera necessitat.

Així va ser com va nèixer la Mona Solidària de Pastisseria La Palma. Amb aquesta idea, es van buscar complicitats en el barri, entre les quals es troben l’Eix Clot, l’associació que uneix els comerciants del barri i el Mercat del Clot, entitats locals i el Banc dels Aliments.

mona solidaria

Precisament la proposta que es fa des de Pastisseria La Palma és molt senzilla: repartir gratuïtament trossos de la mona de xocolata amb pa de pessic. L’únic que s’ha de fer per poder tastar-la és portar algun aliment de primera necessitat, com arròs, llegums, llaunes de tonyina, de sardines, etc.

Cada any s’aconsegueix una major participació i ens sentim molt orgullosos de formar part primordial d’aquest esdeveniment que se celebra cada any.

Tot i que encara queden assumptes per confirmar, aquest any la Mona Solidària se celebrarà el dia 27 d’abril. Confirmarem més endavant l’hora i el lloc exacte.

Esperem que ens acompanyin en aquest esdeveniment i que puguin tastar la mona de xocolata que preparem a la nostra Pastisseria La Palma cada any, sempre mantenint la tradició dels productes artesans i buscant seguir ajudant en el nostre barri.

Contacte