Si ho penses, gairebé totes les festivitats i dies especials del nostre calendari tenen el seu reflex en la nostra professió, la pastisseria.

Associem la felicitat amb la pastisseria: mai falta un pastís quan s’ha de celebrar un esdeveniment familiar, el “moment pastís” és un dels més especials als casaments, són els torrons els que ens recorden que s’apropa el Nadal, ens diem “T’estimo” amb un pastís en Sant Valentí, les mones de Pasqua apassionen a grans i petits … I ja, d’aqui a pocs dies, ens fiquem de ple a l’estiu celebrant la nit de Sant Joan… Que, com no podia ser d’una altra manera, també té el seu dolç tradicional: les delicioses coques de Sant Joan que endolcen el moment culminant de la nit.

Sembla que una festa no és festa si no té SEU pastís… I ens encanta que així sigui.

san-juan-coca-crema san-juan-coca-chicarrones san-juan-coca-pinones san-juan-coca-fruta
Coques de briox amb fruita, pinyons, crema, fruita i cabell d’àngel, pinyons i cabell d’àngel, o fruita i nata. Coques de pasta fullada amb llardons, cabell d’àngel, crema o xocolata.


 

Però sabem que hi ha persones que no poden gaudir d’aquests moments especials. I no parlem d’aquells als que no els agraden els dolços, que encara que pocs algú n’hi ha.

Estem pensant en persones que, per la seva salut, no podran menjar-se aquesta nit de Sant Joan un tros de coca sense tenir conseqüències: les persones diabètiques i els intolerants al gluten.

I com per a nosaltres és tan important que tots pugueu gaudir d’aquest Sant Joan, a la nostra oferta de coques no faltaran propostes per a ells: elaborarem coques per diabètics, sense sucre; i coques per a celíacs, sense gluten.

Si a la teva família teniu alguna necessitat especial en aquest sentit, no esperis fins l’últim moment. Truca’ns ara i reserva ja la teva coca sense sucre o sense glutenI aquest any el moment del brindis i la coca el gaudireu tots plegats.