Gelats i orxates per al estiu, però de qualitat

Calor, fa molta calor, ja tenim aquí els rigors de l’estiu. Per combatre-ho, fem com s’ha fet tota la vida, anar a la platja, roba lleugera, menjar fruita fresca i, per descomptat… gelats. Gens millor que un ric gelat i més, si ens ajuda a mantenir-nos saludables.

Perquè contrari a la creença popular, els gelats, o millor dit els bons gelats, no solament no engreixen, sinó que són un complementi ideal per a una dieta sana. Tots els estudis demostren que el gelat és una font de vitamina B, calci i proteïnes, que enforteix la massa òssia i ajuda a controlar la tensió arterial. Repetim, els bons gelats, els artesanals.

En els últims temps ha guanyat en popularitat el gelat de iogurt o “frozen de yogurt”, i no és per menys. A més del seu exquisit sabor, el calci natural del frozen (també anomenat froyo) cobreix fins a un 15% de la quantitat mínima recomanada, per la qual cosa contribueix a enfortir els nostres ossos.

En Pastisseria la Palma cerquem l’excel·lència. Elaborem els nostres gelats amb fruites 100% naturals i sense cap tipus d’additiu, colorant o edulcorant artificial. Els nostres productes tenen un baix contingut en greix, al voltant del 6%, a més a mes, és greix natural que retarda l’absorció del sucre i és adient per als diabètics.

I què dir de l’orxata natural? Ni des de lluny es pot comparar el sabor d’una bona orxata de xufla amb les begudes similars industrials. L’orxata artesanal és rica i sana: és altament energètica, de molt alt contingut en fibra, diürètica, amb alt contingut en ferro i en potassi. No conté gens de sodi i el seu alt contingut en vitamina I disminueix el contingut en colesterol LDL (colesterol nociu).

Sempre és bon moment per assaborir un ric gelat artesanal, o una autentica orxata de xufla. Per sabor, per salut, per la seva refrescant textura, o simplement perquè sí, perquè em ve de gust. Aquestes delicioses postres son idònies per a qualsevol moment de l’any ja que és un aliment molt complet i a més… està molt ric. Que vagi de gust!

Apunta aquestes dades pel Juliol

10 de juliol, Volants de Sant Cristòfol

24 de juliol, Coques de Sant Jaume